miercuri, 2 decembrie 2009

Pentru că există şi astfel de zile


Săptămâna asta e foarte încărcată, de fapt aşa e de mai bine de 1 an. Tot zic termin activitatea asta şi libertateeee. Da de unde că apare imediat alt proiect şi sunt surprinsă să constat că mă trezesc vineri iar cu o agendă încărcată pentru săptămâna viitoare. Nu mă plâng, îmi place să fiu atât de ocupată dar cel mai important să mă simt utilă. Eh, şi cât sunt de fericită când totul iese aşa cum vreau şi iese că n-are încotro! Aduce a “daţi-mi voie să mă laud?” Aşa e, nu greşiţi de loc. Ştiu că nu-i frumos, da dacă nu eu apu’ cine? :-)


Ziceam totuşi că ziua asta le întrece pe toate. Toată lumea vrea ceva de la mine, am încurcat zilele de desfăşurare a jocului de dezbateri şi i-am dus în eroare pe alţii, m-am trezit că deja e 15:00 iar eu aveam o şedinţă în alt capăt al oraşului la ora asta, computerul nu mă mai ascultă: are nevoie de 3 minute să deschidă un oarecare fişier. Mă plâng specialistului IT iar asta face ochi mari: „Auzi tocmai 4 USB-uri deodată, tu ce crezi că el e ca tine, menţine 5 conversaţii în acelaşi timp?!”Am vrut să-i întrerup pledoaria şi să-i zic că greşeşte, de fapt sunt 6: una pe skype cu mama da m-am abţinut, nu ştiu cum de.



Şi cum asta nu era suficient mi-am strivit şi ochelarii, aşa că i-am lăsat baltă pe ai mei la birou şi am pornit în căutarea unui atelier de reparaţii. Până seara m-am prins la ideea că se poate trăi şi fără ei aşa că încă mă gândesc dacă merg sau nu să-i iau înapoi.



Sper că mâine va fi o zi mai liniştită, ştiu, ştiu n-are de unde, da lăsaţi-mă să visez! Viaţa e totuşi minunată!


Ah, da, era să uit, când se prevăd achizițiile de memorie operativă, cumpăraţi-mi vă rog şi mie măcar 2 GB, că cea din dotare mă cam lasă :-).

6 comentarii:

  1. Iulia ,foarte frumos ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  2. ador astfel de zile..lungi si pline de timp desi pare ca nu mai le reusesti de multe ce ai de facut...dar seara, mai ales vineri seara..iti dai seama ce bine totusi e, cel multe ai reusit..

    dar nu compar agenda mea cu a ta..la mine doar saptamina asta e nebuna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina, cita dreptate ai. Eu ma mai duc la serviciu anume pentru astfel de zile, paradoxal sau nu productivitatea mea e mare doar in conditii de stres.

    Referitor la agenda, am senzatia ca decembrie e o luna incordata pentru toti. Oricum 2010 o sa fie un an linistit pentru toata echipa, cel putin in prognoze :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina,

    asa spun planificarile noastre ca daca spunea zodiacul erau mai multe sanse de realizare :-)

    RăspundețiȘtergere